Pairi Daiza

Vakantiewoning De Vesten is de ideale uitvalsbasis voor een dagbezoek aan dierentuin Pairi Daiza (letterlijke vertaling uit het Perzisch : Gesloten Tuin) in Cambron-Casteau. Pairi Daiza werd afgelopen jaren meermaals verkozen tot beste zoo van Europa.

We geven u de snelste route naar deze buitengewone wereldtuin, met zijn eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld. Ontdek de dieren en de natuur in deze verschillende werelden : The Kingdom of Ganesha, The Middle Kingdom, The Land of the Cold, Cambron-Abbey, Cambron-by-the-Sea, The Land of Origins, Southern Cape & The Last Frontier…

De vakantiewoning in het centrum van Geraardsbergen ligt op een half uur rijden van Pairi Daiza. Met de trein spoort u vanuit Geraardsbergen rechtstreeks op 35 minuten naar Pairi Daiza (bestemming Ath-Mons). De NMBS voorziet een Discovery Ticket (dat is het treinticket heen en terug aan 50 % aan de hand van je reeds aangekochte e-toegangsticket via de website van Pairi Daiza). Daarmee hoeft u ook geen dure parking te betalen. De halte Cambron-Casteau ligt op 10 minuten wandelafstand van Pairi Daiza.