Onze woning

KLEIN MAAR COMFORTABEL EN VOORAL NETJES !

1ste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee eenpersoonsbedden (slaapklaar !) en een ruime kleerkast. De trappen naar de eerste en tweede verdieping zijn steil. Een kinderhekje is aanwezig tussen de eerste verdieping en het gelijkvloers.

2de verdieping

Op de tweede verdieping kunt u overnachten in een ruim bed (breedte 1,60 meter, voorzien van alle bedlinnen). Een tv (satellietontvangst) zorgt ervoor dat u de avond in alle rust kunt afsluiten. Op de slaapkamer is een airco aanwezig om tijdens warme nachten toch van een aangename nachtrust te genieten.

Badkamer

In een aparte ruimte op de eerste verdieping (afgescheiden door een deur) bevindt zich de badkamer (douche, lavabo en toilet mét (bad)handdoeken).

Gelieve zelf voor shampoo, zeep, tandenborstel en tandpasta te zorgen.

Toiletpapier is aanwezig !

Onze overnachtingsprijs

LESS IS MORE

€ 85 all-in

PER NACHT

TE BOEKEN VANAF 2 NACHTEN

Bij verblijf vanaf 3 nachten wordt een prijs op maat gemaakt (korting !). Wie voor langere tijd wil verblijven (echtscheiding, verbouwingen…) is altijd welkom. Er wordt een extra voordelige prijs op maat gemaakt.

Parkeren & fietsengarage

Vakantiewoning De Vesten is gelegen in het hartje van Geraardsbergen. Er is een ruime gratis parking voorzien voor de vakantiewoning. Fietsen overnachten naast de woning in een beveiligde garage en u kunt de batterijen gratis opladen !

GARAGE VOOR FIETSEN

RUIME GRATIS PARKING

ALL IN

Bed-, bad- en keukenlinnen

Elektriciteit, verwarming en water

Draadloos internet in alle kamers

Gratis stallen fietsen in aparte garage

Inclusief toeristenbelasting

KLEINE LETTERTJES

Minimumverblijf 2 nachten

Check-in vanaf 17 uur of op afspraak

Check-out tot 11 uur

Geen huisdieren toegelaten

Verboden te roken

TV/RADIO

Vlaamse zenders en een selectie van internationale radio- en tv-zenders via satelliet inclusief tal van BBC/ITV stations !

Info

We verwijzen u door naar prima horeca-adresjes.

Steeds bereikbaar tijdens uw verblijf via mail en telefoon !